Bouwen aan je ondernemerschap & leiderschap

Je gaat opvolgen in het familiebedrijf. Een hele eer, maar vooral een grote verantwoordelijkheid. Naast het respect voor wat er in het verleden is opgebouwd, heb je sterk de behoefte om het bedrijf op jouw manier te gaan leiden en verder uit te bouwen. Maar hoe doe je dat?

Er bestaat geen functieprofiel of pasklare opleiding om succesvol ondernemer te worden. En die workshops bij de accountant of bank bieden wel prikkels, maar geen duurzame ontwikkeling. FBA heeft verschillende programma's voor het ontwikkelen van ondernemerschap en leiderschap bij opvolgers in het familiebedrijf.

  • fba ontwikkeling opvolgers v2Met ons opvolgersassessment creëren we een goed startpunt voor jouw ontwikkeling; je krijgt helder zicht op drijfveren, ambities en waar je staat in je ontwikkeling als ondernemer. 
  • Met opvolgerscoaching krijg je persoonlijke begeleiding en advies tijdens het opvolgingstraject. Een ervaren coach ondersteunt je bij jouw reis van opvolger naar ondernemer en de uitdagingen die je daarbij tegenkomt. 
  • Speciaal voor opvolgers in het familiebedrijf hebben wij een opleiding ontwikkeld die jou helpt de eigen regie te pakken in het opvolgingstraject. Het programma EIGEN BAAS is een traject van 1,5 jaar waarin je de reis maakt van opvolger naar ondernemer. Je ontwikkelt jezelf als ondernemer en leider, je krijgt deskundig advies en je bouwt een netwerk binnen familiebedrijven. 

 

Meer weten of vrijblijvend kennis maken?

Laat uw bericht achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vul een naam in
Vul een geldige functietitel in
Vul een geldige bedrijfsnaam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.