Opvolgers Assessment

Opvolging familiebedrijf

Voor de nieuwe generatie is opvolging van het familiebedrijf een unieke uitdaging. Er is veel respect voor wat er is opgebouwd, maar daarnaast ook sterk de behoefte om met eigen visie en competenties het bedrijf voort te zetten. Om succesvol het familiebedrijf over te nemen is het noodzakelijk dat opvolgers hun leiderschap en ondernemerschap ontwikkelen. Iedereen kijkt mee en opvolgers leggen voor zichzelf de lat doorgaans hoog.

  • Hoe geef ik invulling aan mijn ontwikkeling?
  • Welke rol past het beste bij mij?
  • Waar kan ik mij in versterken?

Vragen die je met ons Opvolgers Assessment helder krijgt beantwoord. Ook de vragen die bij de overdrager kunnen leven, want het belangrijkst is dat de toekomst van het bedrijf wordt gewaarborgd. En dat de kinderen gelukkig zijn in hun rol binnen of buiten het familiebedrijf.

Opvolgers assessment

Ondernemerschap, leiderschap en managementvaardigheden dragen bij aan een succesvolle toekomst als ondernemer. Het Opvolgers assessment is het ideale startpunt. We brengen zaken objectief en deskundig in beeld met een uitgebreid onderzoek en een heldere rapportage. Alle betrokkenen krijgen dieper inzicht in:

  • Persoonlijkheid en drijfveren
  • Kwaliteiten en ontwikkelpunten
  • Leiderschap en ondernemerschap

Het Opvolgers assessment geeft concreet advies over ontwikkeling en groei!

Vraag een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan of neem contact met ons op via 076 549 84 16. Wij gaan graag met jou in gesprek.

© 2015 Familiebedrijven Adviesgroep. Alle rechten voorbehouden.